Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paprikákat mossuk meg, majd tegyük 200 fokos előmelegített sütőbe őket. Addig süssük, amíg a paprikák héja meg nem ég, láthatóan beráncosodik, elválik a paprika húsától.
Közben a sajtkrémhez valókat keverjük krémesre.
A sült paprikát azon nyomban forrón tegyük nylon zacskóba, zárjuk le, és hagyjuk 10 percet állni a gőzben. Ennyi idő alatt teljesen elválik a héja a húsától.
Majd szedjük le a héjat, kaparjuk ki a magokat, a kápia húsát vágjuk apró kockára.
Ízesítsük tökmagolajjal, tört borssal.
Egy dobozba rétegezzük a krémsajtot a paprikával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtsük le fogyasztás előtt.
Rozskenyérre kenve ideális akár reggelire is.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikákat mossuk, paprikák héja, paprika húsától, sajtkrémhez valókat, sült paprikát, kápia húsát, dobozba rétegezzük, előmelegített, tökmagolajjal, Rozskenyérre, beráncosodik, Philadelphia, sajtkrémhez, krémsajthoz, krémsajtot, tökmagolaj, paprikához, paprikákat, fogyasztás, rétegezzük, paprikával, láthatóan, Ízesítsük, fokhagyma, reggelire, paprikák, kaparjuk, teljesen, zacskóba, krémesre, keverjük, paprikát, krémsajt, fetasajt, tört színes bors, gerezd fokhagyma, paprikához kápia paprika, tökmagolaj, tört színes bors,
|
|
|
|
|